Contacteer ons

Aarzel niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder. Geef al wat extra informatie mee zoals de ondergrond, oppervlakte en omstandigheden. Zo kunnen wij gelijk beter advies geven.

Niet zeker wat je nodig hebt?
Wij gaan samen met jouw opzoek naar de meest gepaste en veilige oplossing.

Bankrekening:
BE26 0018 3185 7629
GKCCBEBB

BTW nummer:
BE0689602494

Je bericht is goed ontvangen. U kan een antwoord verwachten binnen de 48u.
Oeps, er is iets misgegaan. Probeer later opnieuw.

Veelgestelde vragen

Hier vind je enkele antwoorden op veel voorkomende vragen bij onze (potentiële) klanten.

What is een R-waarde?

Wanneer we de stroefheid van een ondergrond beschrijven drukken we dat uit in de 'R-waarde' of de 'antislipwaarde'. Naargelang de toepassing en de omstandigheden worden er bepaalde antislipwaarden aangeraden.

Wat als ik niet weet welk product ik nodig heb?

Medewerkers van Solidgrip gaan altijd mee op zoek naar de meest gepaste en veilige oplossing. Je mag dit dus zeker vragen of je situatie uitleggen wanneer je niet zeker bent.

Hoe vaak moet ik mijn behandelde vloer reinigen?

Bij het plannen van een behandeling komt ook de reiniging achteraf aan bod. Om een goede werking van de behandelde ondergrond te garanderen is het uitermate belangrijk regelmatig op een gepaste manier te reinigen. Je krijgt van ons het advies, maar kan ook opteren voor een onderhoudscontract.

Kan ik de producten zelf aanbrengen?

Een groot deel van de behandelingen worden uitgevoerd door erkende Solidgrip Applicatoren. Zij zijn opgeleid om op een juiste manier met onze producten aan de slag te gaan en ook het juiste advies te geven. In de doe-het-zelf webshop vind je daarentegen een handvol producten die je online kan bestellen en perfect zelf kan aanbrengen.