Wordt een erkend Solidgrip applicateur via ons opleidingscentrum

Wordt erkend Solidgrip applicateur.

Heb je interesse om Solidgrip projecten uit te voeren? Of wil je jouw arsenaal aan producten en oplossingen rond antislip uitbreiden? In ons opleidingscentrum geven we alle nodige uitleg bij onze producten en wordt je aangeleerd hoe je onze producten op een juiste en veilige manier kan aanbrengen.

Van antislip-behandelingen van vloeren tot het aanbrengen van antislip platen en tapes. Solidgrip producten zijn daarnaast ook ideaal voor bedrijven die de veiligheid van de werknemers en klanten willen garanderen. Zowel voor grote bedrijven als kleine zelfstandigen of particulieren.

Wat kunnen wij jouw aanbieden?

  • Kennismaking met onze Solidgrip mogelijkheden
  • Opleiding in het werken met onze producten
  • Levering Solidgrip producten
  • Projecten/opdrachten op basis van commissie
  • De mogelijkheid je onderneming te laten groeien en met ons mee te groeien
Erkende Solidgrip applicatoren brengen een antisliplaag aan op een gepolierde beton in een brasserie

Solidgrip in jouw winkel?

Binnen ons aanbod aan antislip oplossingen zijn er verschillende producten die klanten op een eenvoudige, duidelijke en veilige manier zelf kunnen aanbrengen.

Ideaal voor winkels of handelaren die reeds een breed aanbod hebben aan doe-het-zelf en bouwproducten maar ook de antislip markt willen aanspreken.

In samenwerking verzorgen wij de nodige presentatie-materialen alsook de tijdige levering van de producten.

Bij interesse of vragen kan je ons steeds contacteren of een bezoekje brengen aan ons opleidingscentrum om te producten en hun werking te ontdekken.

Leer de Solidgrip producten kennen.

Wij zijn steevast overtuigd van de uitdrukking - 'eerst zien, dan geloven' - en daarom nodigen wij jou graag uit om eens langs te komen in ons trainingscentrum en op een directe, eerlijke en tastbare manier onze producten te leren kennen en uit te testen.

In ons innovatief opleidingscentrum te Herent(Leuven) kan je op een eenvoudige en transparante manier onze producten leren kennen. De antislip oplossingen zijn uitgestald en uit te testen. Zo garanderen wij jouw de beste producten en kwaliteit.

Zet vandaag nog de stappen naar een veiligere toekomst.

Dankzij onze uitgebreide kennis van vloeren en trappen kunnen wij steeds gepaste oplossing bieden. Twijfel dus niet om contact op te nemen met uw vragen! Wij zijn gelegen te Boortmeerbeek (regio Mechelen) en voorzien uitvoering en leveringen in het hele land.