Gladde stalen roosters

Een droog stalen rooster is gewoonlijk niet gevaarlijk. Maar op nat staal kan je makkelijk uitglijden. Het helpt ook niet dat je dit soort stalen roosters vaak buiten tegenkomt, net op plaatsen waar je regelmatig passeert. Denk maar aan scholen, theaters, appartementengebouwen, fabrieken of zelfs boorplatformen.

Een glad stalen rooster antislip maken kan met platen en traptreden.

Een potentieel gladde stalen rooster

De beste manier om een gladde stalen ondergrond terug veilig te maken is doormiddel van onze Solidgrip Platen & Stroken of indien het over trappen gaat met de Solidgrip Traptreden.

Deze polyester platen, versterkt met fiberglasvezels (GRP), zijn enorm duurzaam en sterk. Dankzij onze verschillende maten en eventueel op maat oplossingen kan je die gladde ijzeren trap of dat gevaarlijke stalen platform omtoveren tot een overvloed van grip. En dat voor minstens 15 jaar. Dat is de garantie die wij op deze producten aanbieden.

Je kan deze producten verkrijgen in enkele standaard kleuren (Zwart, Grijs en geel) of een andere RAL kleur op aanvraag.

Stalen rooster bedekt met een gele antislipplaat
Stalen trap met duidelijke zwart-gele antislip treden
Gele antislip trapneuzen op een gladde stalen trap

Buiten wordt er vaak met stalen trappen gewerkt, maar niet zonder gevaar!

Net door de duurzaamheid en de stevigheid wordt er voor buiten vaak geopteerd voor metalen trappen en roosters. Deze gaan ongelofelijk lang mee en gaan niet verrotten in slechte weersomstandigheden zoals dat bij houten trappen kan gebeuren.

Hier sluipt natuurlijk het gevaar. Buiten in de regen of in een koude winter worden deze treden of oppervlaktes zeer glad. En dan is een ongeluk snel gebeurd. Zeker als het gaat om fabrieken waar werknemers onder tijdsdruk gehaast de trap op en af rennen.

Met onze Solidgrip oplossingen kan je met een gerust hart de trappen of platformen betreden. Of kan je als werkgever de veiligheid van je werknemers garanderen.

    Geschikt voor

    Onze antislip-oplossingen voor stalen roosters zijn onder andere geschikt voor:

    Veilige antislip treden op een stalen buitentrap

    Zet vandaag nog de stappen naar een veiligere toekomst.

    Dankzij onze uitgebreide kennis van vloeren en trappen kunnen wij steeds gepaste oplossing bieden. Twijfel dus niet om contact op te nemen met uw vragen! Wij zijn gelegen te Boortmeerbeek (regio Mechelen) en voorzien uitvoering en leveringen in het hele land.