Glad Porselein of Emaille

Vroeger werden zo goed als alle douchebakken als badkuipen uit porselein vervaardigd. Ondertussen komt dit minder voor dankzij Acryl en Polyester. Dit zorgt er voor dat deze wel nog vaak voorkomen bij oudere mensen of grootouders. Voor hen is het extra belangrijk alle risico's op vallen weg te nemen.

Uitglijden in je bad of douche is vanaf nu verleden tijd

Een mooi porseleinen bad

In plaats van een badmatje vol bacteriën en het gevaar er over te struikelen kan je ook een antisliplaag aanbrengen in je porseleinen douchebak of bad.

Dit kan je het best doen met één van onze Solidgrip Vloeistoffen. De Solidgrip Sanigrip oplossing is hier ideaal.

Uitglijden is niet voor niets één van de meest voorkomende ongevallen binnen het huis. De omgeving wordt steeds nat en blijft voor een lange tijd nat. Het vocht zorgt voor een klein laagje water tussen de voetzool en de ondergrond. Met Sanigrip brengen we een ideale korrel aan op het glad porselein of emaille. Hierdoor heeft de voet een contact met de ondergrond en kan het vocht onder de voet uit.

Klassieke badkuip met een douchekop
Prachtige antieke badkamer met een porselienen bad
Oude badkamer met uitglijgevaar

Kwalitatief materiaal met een kwalitatieve oplossing

Een klassieke badkuip is weer in. De appreciatie voor de kwalitatieve porseleinen of emaille badkuip is weer hoog. Veel badkamers worden vernieuwd met respect voor de vorige materialen en stijlen.

Net om deze reden is het interessant om je oude bad te behouden maar dan met een moderne antislip oplossing. Zo breng je weer een veiligheid maar nog belangrijker, een veilig gevoel, in de badkamer. Zelfs op glad porselein of emaille.

  Een hygiënische en stijlvolle oplossing

  Door een antisliplaag aan te brengen in je badkuip of douchebak vermijden we allerhande andere mogelijke oplossingen.

  We vermijden bijvoorbeeld een badmatje. Zo'n matje voorkomt dat het vuil in je bad of douche weg kan lopen. Naast het storende uiterlijk is het dan ook een broedplaats voor bacteriën. En dan hebben we het nog niet gehad over het risico op struikelen.

  Vaak wordt er geopteerd voor een handvat tegen de muur rond het bad. Dit is maar een halve oplossing want ook al geeft het je een goede houvast, wordt het risico op uitglijden nog steeds niet volledig weggenomen. Zeker voor personen met minder kracht in de handen of armen is het maar een kleine toevoeging van veiligheid. Daarom raden wij voor oudere personen een combinatie aan met een antisliplaag van Solidgrip.

  Mooie inloopdouche met proseleinen tegeltjes

  Product categorieën

  Interesse in deze oplossing voor je gladde porseleinen ondergrond? Deze bevinden zich binnen onderstaande product-categorieën.

  Zet vandaag nog de stappen naar een veiligere toekomst.

  Dankzij onze uitgebreide kennis van vloeren en trappen kunnen wij steeds gepaste oplossing bieden. Twijfel dus niet om contact op te nemen met uw vragen! Wij zijn gelegen te Boortmeerbeek (regio Mechelen) en voorzien uitvoering en leveringen in het hele land.