Gladde Trappen

Voorkom uitglijden op een gladde trap met antislip! Op een gladde trap glijd je gemakkelijk uit. Denk maar aan steile trappen, trappen in een zwembadcomplex of een trap die zich buiten in de regen bevindt. Uitglijden op een trap kan voor ernstige ongevallen zorgen. Bij Solidgrip vind je voor elke trap een goede antislip-oplossing! 

Op trappen is een goede antislip-oplossing enorm waardevol

Een openbare trap volledig bedekt met antislip treden

Gladde, oneven of trappen zonder leuning zorgen voor een vergroot gevaar op uitglijden en vallen. Veel verschillende materialen en vormen van trappen brengen een hoop risico's met zich mee. Denk maar aan die houten trap buiten in de regen. Of een trap met oneven treden die jou je evenwicht doet verliezen.

Bij Solidgrip vinden we het belangrijk om deze onnodige risico's weg te nemen en iedereen het nodige vertrouwen te geven bij het gebruik van trappen.

Binnen ons gamma hebben we voor elk gevaar de gepaste oplossing. Zo bieden we bijvoorbeeld volledige bedekking van de treden aan zoals je op de foto's kan zien. Deze antislip treden kunnen aangebracht worden op zo goed als elke trap. Als alternatief zijn er ook antislip trapneuzen waarbij enkel het uiteinde van de trede bedekt wordt. Ook voor ladders is er de mogelijkheid met antislip laddersporten te werken.

Iets eenvoudiger is het aanbrengen van een antislip tape. Een selectie van deze tapes kan je rechtstreeks uit onze doe-het-zelf shop bestellen. We bieden zelfs een trapleuning tape aan. Deze grip-zekerheid wordt vaak over het hoofd gezien.

Gladde trap wordt veilig gemaakt met antisliptreden
Antislip stroken op een gladde houten buitentrap
Ijzeren trap met antisliptreden

Ook voor trappen uit beton, tegels of andere materialen

Een trap is vaak een visueel element in je interieur of exterieur. Openbare plaatsen worden vaak ontworpen met mooie grote trappen uit mooie materialen. Het zou zonde zijn de volledige te bedekken met een antislip trede.

Net daarom voorzien we ook nagenoeg onzichtbare oplossingen aan binnen onze categorieën 'Vloeistoffen' en 'Coatings'. Met Sanigrip, Titaniumgrip, Elastogrip en Microgrip kan je een breed gamma aan materialen bewerken om de nodige grip te geven aan iedereen die de trap betreed!

  Doe het zelf met de SolidGrip Antislip Spray

  Antislip Tegelspray is dé onzichtbare antislip-oplossing tegen gladde en / of vochtige tegelvloeren, trappen en andere oppervlaktes.

  Met deze handige spray kan je zelf een antislip bewerking uitvoeren op je stenen ondergrond. Het product maakt onzichtbare kloofjes in de steen die ervoor zorgen dat het vocht van onder je voet of schoen weg kan. Op die manier maak je weer contact met het materiaal zonder een gladde laag water ertussen.

  Je kan deze sprays in verschillende volumes kopen en zelf aanbrengen.

  Contact opnemen
  Liquid antislip spray om eenvoudig een antislipwerking toe te passen.

  Zet vandaag nog de stappen naar een veiligere toekomst.

  Dankzij onze uitgebreide kennis van vloeren en trappen kunnen wij steeds gepaste oplossing bieden. Twijfel dus niet om contact op te nemen met uw vragen! Wij zijn gelegen te Boortmeerbeek (regio Mechelen) en voorzien uitvoering en leveringen in het hele land.