Gladde Traanplaat

Traanplaten zijn een beetje verraderlijk. De traanvormige stuctuur op de metalen platen zorgt droog voor een extra grip. Maar de moment dat deze platen vochtig of vettig worden, of je er met natte schoenen op wandelt, worden ze enorm glad en gevaarlijk.

Een gladde traanplaat antislip maken kan met platen, traptreden en tape.

Traanplaat trap met antislip treden

Een gladde traanplaat kan je eenvoudig terug veilig maken doormiddel van onze Solidgrip Platen & Stroken of indien het over trappen gaat met de Solidgrip Traptreden.

Deze polyester platen, versterkt met fiberglasvezels (GRP), zijn enorm duurzaam en sterk. Dankzij onze verschillende maten en eventueel op maat oplossingen kan je die gladde ijzeren trap of dat gevaarlijke stalen platform omtoveren tot een overvloed van grip. En dat voor minstens 15 jaar. Dat is de garantie die wij op deze producten aanbieden.

Je kan deze producten verkrijgen in enkele standaard kleuren (Zwart, Grijs en geel) of een andere RAL kleur op aanvraag.

Antislip platen op traanplaat in fabriek
Oplichtende glow in the dark antislip tape
Foto van witte antislip glow in the dark tape

Traanplaat trap in een donkere & vochtige werkruimte?

Met de Glow-in-the-dark tape hoef je nooit meer te gissen en stap je gelijk op het antislip-gedeelte van jouw trap. Je kan deze tape gebruiken als markering. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit een witte tape, een zwart-witte gearceerde tape of een zwarte tape met een witte glow in the dark lijn in het midden.

Naast een veilige antislip tape biedt deze tape dus nog veel meer. De lichtgevende delen (witte delen) worden zowel opgeladen door zonlicht als door kunstmatig licht. Dus je kan bijvoorbeeld bij het afsluiten van je werkplek het licht uitdoen en toch nog zien waar je loopt.

  Geschikt voor

  Onze antislipoplossingen voor traanplaten zijn onder andere geschikt voor:

  • Trappen
  • Tussenbordessen
  • Kleine opstapjes
  • Platformen
  • Platformen rond industriële machines
  Antislip traptreden in blauw en geel

  Zet vandaag nog de stappen naar een veiligere toekomst.

  Dankzij onze uitgebreide kennis van vloeren en trappen kunnen wij steeds gepaste oplossing bieden. Twijfel dus niet om contact op te nemen met uw vragen! Wij zijn gelegen te Boortmeerbeek (regio Mechelen) en voorzien uitvoering en leveringen in het hele land.