Glad Epoxy

Een epoxy vloer of 'gietvloer' komt veel voor in de zorgsector. Maar tegenwoordig kiezen ook steeds meer particulieren voor een mooie gietvloer in hun provéwoning. Ook een epoxy vloer is niet vrijgesteld van gladheid. Vet, vocht of fijn stof kan er voor zorgen dat deze vloeren een risico op uitgijden vormen.

De beste antislip-oplossing voor gietvloeren van glad epoxy

Epoxyvloer in een zeer moderne keuken

Net omdat gietvloeren een unieke vorm van ondergrond zijn bied Solidgrip een specifiek product aan om ook deze vloeren slipvrij te maken. Elastogrip brengt daarom een antisliplaag aan zonder korrel.

Het gebruik van een korrel op een epoxy gietvloer zou er net voor zorgen dat vuiligheid zoals vet, fijn stof en bacteriën zich kunnen hechten aan de ondergrond. Dit willen we ten strengtse vermijden.

Gekleurde epoxy gietvloer in een ondergrondse parkeergarage
Epoxy vloer met mooie belettering
Gietvloer in de gang

Antislip met een focus op hygiëne

Net omdat glad epoxy vaak gebruikt wordt op plaatsen waar het belangrijk is om heel hygiënisch te werk te gaan is ook het product hierop gebaseerd.

Niet alleen kunnen bacteriën zich haast niet hechten op de Elastogrip coating, maar de vloer blijft ook nog eens heel gemakkelijk te reinigen. Na het aanbrengen van de coating kan men de vloer proper maken met een PH-neutrale reiniger. Hier is het belangrijk om aggressieve ontvetters en dergelijke te vermijden. Deze zijn niet meer nodig en kunnen de coating beschadigen.

Indien gewenst kan er een onderhoudscontract besproken worden waarbij Solidgrip medewerkers jou gietvloer periodiek met een speciefiekee dieptereiniger komen reinigen.

Enkele kenmerken van Solidgrip Elastogrip

  • Hoge antislip-waardes (R -waarde)
  • Veilig voor de ondergrond
  • Zeer hygiënisch
  • Goed te reinigen
  • Geen korrel & transparant
Gladde epoxy vloer in een ziekenhuis

Zet vandaag nog de stappen naar een veiligere toekomst.

Dankzij onze uitgebreide kennis van vloeren en trappen kunnen wij steeds gepaste oplossing bieden. Twijfel dus niet om contact op te nemen met uw vragen! Wij zijn gelegen te Boortmeerbeek (regio Mechelen) en voorzien uitvoering en leveringen in het hele land.