Gladde Beton

Beton is in! Maar vaak wordt de gladheid van een gepolierde beton vergeten. Oplossingen als antislip-matten en dergelijke zijn dan weer een enorme zonde voor een prachtige betonvloer. Daar hebben wij bij Solidgrip natuurlijk een oplossing voor.

Prachtige betonvloeren kunnen zeer glad zijn

De mooie textuur van beton

We komen geregeld gladde betonvloeren tegen in het dagelijkse leven. In grote magazijnen en winkels, parkeergarages of galerijen. Ook in de privé heeft beton aan populariteit gewonnen en zien we (gepolierde) beton vaker en vaker terugkomen. Deze vloeren worden gekozen omdat ze praktisch zijn voor grote oppervlaktes of net omdat de mooie betonlook goed oogt.

Net als bij vele andere prachtige vloeren worden de kwaaltjes pas achteraf duidelijk. Dit is bij (gepolierde) betonvloeren niet anders.

Gelukkig valt dit allemaal goed op te lossen en kunnen we met zen alle blijven genieten van onze favoriete ondergronden.

Een skatepark kan erg glad zijn
Ondergronds parkeergarages kunnen heel glad zijn
Een mooie antislip oplossing op een betonnen trap

Gladde gepolierde beton stroef maken met Solidgrip Microgrip

De ideale oplossing tegen het uitglijden op gladde beton is onze Microgrip. Dit is een vloeistof die na een grondige reiniging op de vloer wordt aangebracht en vervolgens even inwerkt voor afgespoeld te worden.

Het product maakt minuscule groefjes in de beton die wij nauwelijks met het blote oog kunnen waarnemen. Hierdoor kan het water onder ons weg en gaan we niet uitglijden op het dunne laagje water.

Enkele voordelen zijn:

 • Gelijk te betreden na uitvoering
 • 5 jaar garantie*
 • Nagenoeg onzichtbaar
 • Gemakkelijk te onderhouden
 • Komt gelijk met dieptereiniging
 • Goedkoper dan een coating

  Oplossingen voor betonnen trappen of het aanbrengen van markeringen

  Als het iets robuuster mag kan je steeds beroep doen op een duurzame en enorm sterke oplossing met de Solidgrip Platen & Stroken. Deze kan je op je betonnen vloer of een stukje ervan aanbrengen en genieten van minstens 15 jaar zorgeloosheid.

  Voor betonnen trappen zijn er ook speciaal ontworpen Antislip Traptreden die je over de gehele trede kan aanbrengen. Of je kan kiezen om trapneuzen aan te brengen op enkel het voorste stukje van de trap.

  Met de Antislip tapes kan je dan weer eenvoudig markeringen aanbrengen. Er zijn verschillende kleurencombinaties en zelfs een versie met glow-in-the-dark!

  Beton kan heel mooi zijn, maar ,niet onder het risico op uitglijden

  Zet vandaag nog de stappen naar een veiligere toekomst.

  Dankzij onze uitgebreide kennis van vloeren en trappen kunnen wij steeds gepaste oplossing bieden. Twijfel dus niet om contact op te nemen met uw vragen! Wij zijn gelegen te Boortmeerbeek (regio Mechelen) en voorzien uitvoering en leveringen in het hele land.