Antislip uitvoering werkwijze

Doe-het-zelf vs. laten uitvoeren

Onze producten zijn op te delen in twee groepen. De doe-het-zelf producten die je in de webshop kunt aankopen en de andere producten uit de catalogus.

Doe-het-zelf producten zijn zoals de naam al weggeeft perfect zelf aan te brengen. Door middel van een duidelijke instructies zorg je zelf voor de antislip uitvoering. Ideaal voor kleine ruimtes zoals badkamers en dergelijke. Contacteer ons als je interesse hebt om zelf aan de slag te gaan.

Daarnaast hebben we nog een zeer volledig aanbod uit onze catalogus. Voor deze producten vraag je een offerte aan. In samenspraak met ons gaan we op zoek naar de ideale antislip oplossing voor jouw ondergrond. Indien nodig wordt er een uitvoering door een erkend Solidgrip applicator ingepland en bekijken we de gepaste reinigingsmethode of een onderhoudscontract.

Erkende Solidgrip applicatoren brengen een antisliplaag aan op een gepolierde beton in een brasserie

Uitvoering door een erkend Solidgrip applicator

Een deel van onze producten zijn zelf aan te brengen maar bij een aantal producten of ondergronden raden wij aan om dit professioneel aan te laten brengen. Kwetsbare vloeren uit bepaalde steensoorten als marmer zijn zeer kwetsbaar. Hier is het uiterst belangrijk met de nodige finesse en kennis antislip aan te brengen.

Daarom bieden wij steeds de mogelijkheid aan met een erkend applicator te werken voor de antislip uitvoering. Dankzij onze opleiding en ervaring kan jij je ondergrond zonder zorgen antislip laten maken.

Heb jij zelf interesse om erkend applicator bij Solidgrip te worden? Op de pagina over ons opleidingscentrum vind je meer informatie.

Wil je dat wij eerst een test komen uitvoeren of ter plaatse komen kijken?

Dit is geen probleem. Wel vragen wij een standaardkost van € 275 (excl. btw) voor een verkennend bezoek op locatie. Ideaal wanneer je niet zeker bent over het product of wanneer de locatie met zeer specifieke omstandigheden of gebruik te maken heeft.

Wil je eerst een kleine steekproef doen alvorens je de gehele ondergrond laat behandelen? Dat kan zeker. In dit geval gaan we een offerte op maat maken naargelang de noden.

Twijfel je over de veiligheid van je vloer? Dan kunnen we een stroefheidsmeting aanraden. Deze kan gelijk na het behandelen van de ondergrond opnieuw uitgevoerd worden om zo je nieuwe R-waarde of antislipwaarde te weten te komen.

Zet vandaag nog de stappen naar een veiligere toekomst.

Dankzij onze uitgebreide kennis van vloeren en trappen kunnen wij steeds gepaste oplossing bieden. Twijfel dus niet om contact op te nemen met uw vragen! Wij zijn gelegen te Boortmeerbeek (regio Mechelen) en voorzien uitvoering en leveringen in het hele land.