Garantie

Garantie van kennis

Om te beginnen, en zeker niet onbelangrijk, kunnen wij door jaren ervaring in de bouwindustrie met een focus op alles soorten vloeren met zekerheid meedelen dat we over een zeer goede en brede kennis beschikken.

Hierdoor kunnen we garanderen dat we voor jou telkens de juiste oplossing kunnen voorzien die rekening houd met alle omstandigheden en implicaties van elk specifiek project.

Garantie op stroefheid

Onderstaande garantie is onderhevig aan enkele garantievoorwaarden die verder op deze pagina uitgelegd worden. De volgende garantietermijnen geven je een goed idee:

*Garantievoorwaarden

Dankzij de hoge kwaliteit en standaard van de producten die we verkopen en mee werken kunnen wij deze indrukwekkende garantietermijnen geven.

Let wel! Om deze termijnen te kunnen garanderen dient de ondergrond regelmatig en vooral op een correcte manier gereinigd te worden.

Om de correcte reiniging met kwalitatieve producten te bekomen raden wij onze partner Stone+ aan. Stone+ heeft voor elk type ondergrond een gepast product. Door onze nauwe samenwerking kan je genieten van zowel de beste antislip-oplossing als de beste manier van reiniging.

Zonder zorgen met een onderhoudscontract

Wil je een volledige oplossing zonder zorgen? Dan kunnen we je alleen maar aanmoedigen om gelijk een onderhoudscontract met ons af te sluiten.

Dit is de magische formule om jezelf jarenlang te ontzorgen! Solidgrip zorgt voor de aanbreng en reiniging van jouw antislip oplossing. En dit voor een onderling overeengekomen termijn. Zo kan je al je zorgen omtrent uitglijden uit je hoofd zetten.

Indien afgesproken wordt er ook na een bepaalde termijn een nieuwe stroefheidsmeting uitgevoerd en brengen wij de ondergrond terug op zijn gewenste R-waarde.

Zet vandaag nog de stappen naar een veiligere toekomst.

Dankzij onze uitgebreide kennis van vloeren en trappen kunnen wij steeds gepaste oplossing bieden. Twijfel dus niet om contact op te nemen met uw vragen! Wij zijn gelegen te Boortmeerbeek (regio Mechelen) en voorzien uitvoering en leveringen in het hele land.