Gladde Keramische Tegels

We houden allemaal van een mooie keramische tegel. We komen ze in ons dagelijkse leven vaak tegen. In droge toestand is een mooie egale tegel ideaal. Maar vanaf de tegel op het terras of in de badkamer nat wordt worden ze heel glad. Denk maar aan de ingang van een winkel of openbaar gebouw waar men met natte voeten de tegels betreed.

Keramische tegels zijn prachtig, wij willen dat zo houden

Een wandelpad naar de ingang van keramische tegels

Het mooie zicht van keramische tegels moet niet met valgevaar komen. Ook niet als ze nat zijn. Binnen ons aanbod zijn er een tal van oplossingen die van dat uitglijden op gladde keramische tegels verleden tijd maken. Zonder ook maar iets van de prachtige look te verliezen.

Of het nu in je eigen huis is of in het winkelcentrum. Niemand wilt verongelukken op een gladde steen of tegel. En al dat gedoe wanneer er een ongeval gebeurd met een van je klanten kan je ook missen als kiespijn. Wij raden aan deze problemen aan te pakken voor ze zich voordoen.

Wij kunnen je onze Antislip Vloeistoffen en Coatings aanraden. Net doordat ze nagenoeg onzichtbaar zijn en daarbij zeer effectief zijn in het garanderen van de nodige grip.

Aanbrengen van een antisliplaag op een openbare straat
Keramisch terras wordt anitislip gemaakt
Gladde keramische tegels worden antislip gemaakt

Je gladde keramische tegels laten behandelen met Microgrip of zelf antislip maken met de Antislip Tegelspray

Microgrip is een duurzame en sterke oplossing en evenals geschikt voor grotere oppervlaktes. Na dat we het product aanbrengen worden er microscopische groefjes gemaakt in de tegel. Hierdoor kan het water onder je voetzool, schoen of zelfs een autoband weg en voorkom je dat je enkel contact maakt met het dunne laagje water op de ondergrond.

Deze uitvoering kan je laten aanbrengen door een erkend Solidgrip Applicator. Deze gaat de vloer eerst grondig reinigen, de antislip-behandeling uitvoeren en vervolgens nog een laatste keer een grondige reiniging doen. Een klein uurtje later is de vloer dus weer perfect te gebruiken.

De Antislip Tegelspray daarentegen kan je perfect zelf aanbrengen. Na enkele minuten zijn de titanium-moleculen in het product gehecht aan je tegel, en kan je de tegel afspoelen en gelijk weer gebruiken. Je hebt direct resultaat en het product is volledig biologisch afbreekbaar en zonder enige schadelijke gassen. Ideaal voor thuisgebruik dus.

  Eenvoudige of extremere alternatieven

  Houd je het liever bij een klassieke Tape, of wil je graag een duidelijke markering aanbrengen? Dat kan zeker binnen ons aanbod van Antislip Tapes.

  Daarnaast is het misschien ook de moeite om eens een kijkje te nemen bij de Platen & Stroken. Deze antislip-oplossingen zijn enorm sterk en duurzaam en komen met een garantie van maar liefst 15 jaar!

  Openbare wandelstraat kan ook antislip en veilig gemaakt worden

  Zet vandaag nog de stappen naar een veiligere toekomst.

  Dankzij onze uitgebreide kennis van vloeren en trappen kunnen wij steeds gepaste oplossing bieden. Twijfel dus niet om contact op te nemen met uw vragen! Wij zijn gelegen te Boortmeerbeek (regio Mechelen) en voorzien uitvoering en leveringen in het hele land.