Coating
October 4, 2022

Betonvloer in werkplaats Eurochem - BASF

De gepolierde betonvloer bij Eurochem was in de woorden van één van de werknemers 'zo glad als een ijspiste'. Na een uitgebreid aantal tests met verschillende oplossingen en firma's werd de antislip-oplossing van Solidgrip ingeschakeld.

EuroChem (Antwerpen) is een toonaangevende producent van minerale meststoffen. Ze zijn gevestigd op het imposante terrein van BASF. In hun nieuwe kantoren hebben ze naast hun bureauruimtes ook een werkruimte. Als vloer is er gebruikt gemaakt van een mooie gepolierde beton maar deze was spekglad. Om de veiligheid van de medewerkers te garanderen was er beslist naar een gepaste oplossing te zoeken. Solidgrip had net als een 6-tal collega's met verschillende oplossingen een demo stukje aangebracht. Hieruit werd duidelijk voor de klant dat onze 'coating' het kosten-efficiëntste was. Solidgrip heeft de mezzanine en de wandelpaden antislip gemaakt, doormiddel van kleine onzichtbare groefjes aan te maken in de betonvloer. Om deze stroefheid voor een langere termijn te garanderen hebben we er tot slot nog een beschermingsproduct op aangebracht zodat de vloer minder snel vuil opneemt.

Met een gepaste regelmatige reiniging blijft de gladde betonvloer voor lange duur veilig. Als kers op de taart is ook de betonlook weer helemaal hoe ze hoort te zijn. De behandelde ondergrond heeft terug zijn mooie diepe grijze kleur en minder de afgeleefde gelige schijn.

Foto's

No items found.